Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Businessclub & donaties - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Businessclub & donaties

  Afbeelding: Introdans | door: Hans Gerritsen

  Steun Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

  Het is mogelijk om Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof een hart onder de riem te steken. Als sponsor of middels een donatie draagt u bij aan een hoogwaardige programmering. Door de ANBI-status is het voor bedrijven fiscaal aantrekkelijk een gift te doen. Met een gift steunt u de kunst en cultuur in Tiel en de regio en draagt u bij aan een vitaal maatschappelijk klimaat. 

  Naast een sponsorrelatie of een donatie kunt u ook kiezen voor een lidmaatschap van Businessclub De Rode Loper.

   

  Businessclub De Rode Loper

  Culturele Businessclub De Rode Loper is in 2001 opgericht. Uitgangspunt van deze unieke businessclub was om door middel van een ­exclusief lidmaatschap directies van bedrijven en organisaties met elkaar in contact te laten komen in een culturele ambiance.

  Inmiddels omvat De Rode Loper veel meer dan dat. Leden van De Rode Loper hebben een bijzondere relatie met Schouwburg Agnietenhof en laten daarmee zien een maatschappelijk betrokken ondernemer te zijn. Het lidmaatschap biedt de leden een groot aantal exclusieve voordelen.

  Anderzijds kan Schouwburg Agnietenhof mede dankzij de businessclub een aantrekkelijk programma bieden en bijzondere projecten initiëren. Daardoor draagt de schouwburg bij aan een vitaal maatschappelijk en cultureel klimaat in Tiel en het Rivierenland. En dat is weer goed voor zowel inwoners als bedrijfsleven.

  Lees meer:


  Interesse? 
  We verwelkomen u graag als Businessclublid! Is deze vorm van relatiemanagement aantrekkelijk voor uw bedrijf of instelling? Het lidmaatschap loopt in principe van september tot september. Voor leden die gedurende het seizoen hun lidmaatschap starten, wordt uiteraard een voorstel op maat gemaakt.

  Bel of mail voor meer informatie:
  Telefoon: 0344 673 515 | mail

   

  Cultuur in Bloei


  Businessclub De Rode Loper valt onder Stichting Cultuur in Bloei.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Baars, directeur van Cultuurbedrijf Tiel, telefoon 0344 673 515 of per mail.