Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Schoolvoorstellingen - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Schoolvoorstellingen

  LOCATIE
  De voorstellingen vinden plaats in de Agnietenhof (Grote Zaal / Kleine Zaal) en in Cultuurgebouw Zinder (Zinder Zaal).

  KOSTEN
  De kosten voor het bezoek aan een de schoolvoorstelling zijn € 5,00. Per 10 kinderen is 1 begeleider wenselijk. Begeleiders mogen gratis mee. Busvervoer is te realiseren via www.retourtjecultuurgelderland.nl en kost €2,- per persoon.

  INSCHRIJVEN / CONTACT
  Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met: Ingrid Zaaijer (programmeur jeugdtheater Agnietenhof) tel. 0344 673 515 / e-mail

  30 januari 2024
  Theater Sonnevanck i.s.m. MaxTak Muziektheater - Gullivers Reizen

  Gul is een zeer succesvol en slim kind. Haar klasgenoten snappen nergens iets van en haar ouders al helemaal niet. Maar plotseling valt Gul door haar atlas heen in zee. Net op de avond voor een belangrijke aardrijkskundetoets. Op een onbekend eiland spoelt ze aan. Hier begint haar reis vol bizarre avonturen, vol ontmoetingen met krioelende minimierenmensjes, smerige reuzen zo hoog als flatgebouwen, pratende paarden en andere wezens. Naar het beroemde boek van Jonathan Swift uit 1726. Een swingende familievoorstelling vol live muziek, zang en videoprojectie over de vraag: Wat maakt ons mens? Zijn we in al onze wijsheid wel zo wijs? Of kan het allemaal ook anders? 

  Doelgroep: groep 5 / 6 / 7 / 8
  Locatie: Kleine Zaal (Agnietenhof)
  Extra: Bij deze voorstelling is educatiemateriaal beschikbaar


  7 juni 2024
  Phion & Theater Sonnevanck - BROER (meedoe-concert)


  Opstaan om de welkomst-yell te doen, een swingende bodypercussie uit te voeren, te dansen en te zingen. Stilzitten gaat niet, je moét wel meedoen bij de muzikale voorstelling Broer. Een voorstelling over de tweelingbroers Ketim en Raban die door hun hartenklop eeuwig met elkaar verbonden lijken, maar tegelijkertijd van elkaar verschillen als dag en nacht. Zeker als ze ruzie hebben. Honderden leerlingen geven samen met Phion een indrukwekkend optreden. Ze moeten hun beste muzikale beentje voorzetten om de broers weer bij elkaar te krijgen. Met de korte video-instructies van Ketim is dat gemakkelijk voor te bereiden. Worden Ketim en Raban uiteindelijk toch nog beste broers? Gaan ze hun gezamenlijke hartenklop weer voelen? Meedoe-concert Broer is ontwikkeld in opdracht van Vluchtelingenwerk Nederland.

  Doelgroep: groep 5 / 6 / 7 / 8
  Locatie: Grote Zaal (Agnietenhof)
  Extra: Digitaal lespakket met instructiefilmpjes