Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Toegankelijkheid - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Toegankelijkheid


  Bij ons draait alles om jouw zorgeloze uitje! Wij vinden het belangrijk dat theater en film voor iedereen toegankelijk zijn. Hier lees je alles over de toegankelijkheid en faciliteiten van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

  > Heb je vragen, wensen of hulp nodig? Neem dan contact op met de kassa via de mail of telefonisch via 0344 673 500. 

   

  Rolstoeltoegankelijkheid
  Een rolstoelplek voor een voorstelling of film kun je reserveren via de button ‘Bestel rolstoelplaats’. Of neem contact op met de kassa, we helpen je graag!

  Het hele pand is goed toegankelijk voor rolstoelhouders. In de grote zaal zijn er 3 rolstoelplekken beschikbaar, in de kleine zaal is er plek voor 2 tot 4 rolstoelen (afhankelijk van het type rolstoel en voorstelling/film). Uiteraard is er ook plek voor begeleider(s). 
  Alle zalen en foyers zijn te bereiken met de lift (m.u.v. het balkon van de grote zaal).  
  Daarnaast zijn er ook twee mindervalide toiletten in het pand (gesitueerd op verdieping -1 en de begane grond).  

  Rollators, buggies en scootmobielen
  Rollators, buggies en scootmobielen mogen niet mee de zaal in en dienen dus buiten de zaal geparkeerd te worden.  

  Hulphond
  Neem je je hulphond mee? Een officieel getrainde hulphond is van harte welkom, maar laat het ons even weten via 0344 673 500 of mail. Samen kijken we naar de beste plekken voor jullie.  

  Doven en slechthorenden
  Je kunt in alle zalen gratis gebruikmaken van een gehoorversterkende installatie, zowel met als zonder eigen hoortoestel. Deze kun je voorafgaand aan de voorstelling of film afhalen bij de kassa. 
  De gehoorversterkende installatie wordt door de Commissie Toegankelijkheid van de Nederlandse Vereniging Voor Slechthorenden (NVVS) getest en gecertificeerd.

  Blinden en slechtzienden
  Heb je een speciaal verzoek of heb je extra voorzieningen nodig? Neem dan contact op met de kassa. We denken met je mee om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. 

  Hidden disabilities sunflower

  Cultuurbedrijf Tiel ondersteunt het Hidden Disabilities Sunflower project. Dragers van het groene keycord zijn bij ons van harte welkom. Onze medewerkers zijn getraind om extra hulp, steun, hulp of wat meer tijd en/of uitleg te bieden als jij dat nodig hebt. 

  Extra assistentie
  Heb je tijdens jouw bezoek assistentie nodig? Spreek dan één van onze medewerkers aan. We helpen je graag verder!