Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Parkeren & Route - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Parkeren & Route

  Wegwerkzaamheden: vertrek op tijd!

  In het centrum van Tiel vinden op dit moment diverse omvangrijke (weg)werkzaamheden plaats. Houd rekening met diverse afsluitingen en omleidingen, ook te voet. Deze worden niet altijd aangegeven in routeplanners, zoals Google Maps. Vertrek op tijd!  

  Parkeren

  De meest dichtsbijzijnde optie is de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort (scrol verder voor meer info). Daarnaast kun je ook betaald parkeren op de Waalkade, parkeerterreinen Het Taluud, De Oude Haven of de Poort van Sandwyck. Houd hierbij wel rekening met een langere loopafstand. 

  In het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? In de nabije omgeving van Agnietenhof zijn er meerdere plekken beschikbaar.  
  Let op: het direct naastgelegen parkeerterrein Bleekveld is alleen voor vergunninghouders. 

  Voor meer en actuele informatie over parkeermogelijkheden en tarieven verwijzen wij je graag naar www.tiel.nl de website van de Gemeente Tiel.

  Parkeren Parkeergarage Westluidense Poort

  Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, Rechtbankstraat 1, onder Cultuurgebouw Zinder. Deze parkeergarage is van de Gemeente Tiel. 

  Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. Er is dus geen slagboom. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01:00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. 
   

  1. Vooraf betalen - online (Prettig Parkeren gemeente Tiel) 
  Ga je eerst ergens een hapje eten en bezoek je daarna Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof? Betaal nu online vooraf voor een Avondkaart Parkeren (vast tarief, geldig vanaf 17.00 uur) en rijd na afloop direct uit. De Avondkaart is te bestellen via de website van Prettig Parkeren (website van de Gemeente Tiel). Let op: kies als locatie parkeergarage Westluidense Poort en kies bij de start- en einddatum de juiste datum. Let op: je reserveert hiermee geen parkeerplaats. 

  2. Vooraf betalen - rode parkeerautomaat
  Bezoek je Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en ga je eerst ergens een hapje eten? Elke avond kun je vanaf 17:00 uur terecht bij de rode parkeerautomaten. Je betaalt een vast bedrag voor de gehele avond. Betalen kan alleen met een bankpas. Bij terugkomst in de parkeergarage voert u (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Je kunt direct uitrijden.

  De rode parkeerautomaten bevinden zich in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  3. Achteraf betalen - blauwe parkeerautomaat
  Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden. Je kunt betalen met je betaalpas of met gepast contant geld. De automaat geeft geen geld terug.

  De blauwe parkeerautomaten bevinden zich in Zinder en in de betaalhuisjes aan de Koninginnestraat en de Rechtbankstraat, zowel op de begane grond als op -1.

  4. Mobiel parkeren
  Je kunt ook betalen met een parkeerapp op uw smartphone (#4002). Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je je eerst wel aanmelden bij een aanbieder en een app installeren op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. Vergeet niet om je af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.

  Auto route
   

  Tiel ligt aan de A15 Nijmegen-Gorinchem. Je kunt kiezen tussen de afslagen Tiel (33) en Tiel-West (32).

  Afslag Tiel (33)

  • na afslag richting centrum, aan de linkerkant zie je dan Hotel Van der Valk Tiel.
  • weg volgen tot je onder een viaduct doorgaat, daarna op rotonde rechts, daarna rechtdoor rijden.
  • ook bij de volgende rotonde moet je rechtdoor blijven rijden, tot je over de Waalkade bent gereden
  • bij de rotonde naast het Cultuurgebouw Zinder (aan je rechterhand) moet je rechtsaf en dan kun je parkeren bij parkeergarage Westluidense Poort. Als je na het parkeren de garage uitloopt, zie je aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof.
  • let op: niet parkeren op de Veerweg, Waalkade, Bleekveld of op de smalle strook bij het benzinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

  Afslag Tiel-West (32)

  • bovenaan afslag richting Tiel, je ziet dan rechts de McDonalds
  • 1ste rotonde recht oversteken, je rijdt dan na een stukje Tiel binnen
  • alle rotondes die je tegenkomt rechtdoor, tot de rotonde bij Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1). Bij die rotonde moet je linksaf en kun je parkeren bij parkeergarage Westluidense Poort. Als je na het parkeren de garage uitloopt, zie je aan de overkant van de straat aan de linkerkant de Agnietenhof.
  • let op: niet parkeren op de Veerweg, Waalkade, Bleekveld of op de smalle strook bij het benzinestation (Havenkade), want dat zijn plaatsen voor kortparkeren of vergunninghouders. 

  Voor meer informatie over eventuele wegwerkzaamheden verwijzen wij naar www.bereikbaargelderland.nl. Klik hier voor actuele informatie over parkeren. 

   

  Looproute vanaf station Tiel
   

  15 minuten lopen

  • Loop het station uit aan de kant van het stationsgebouw
  • Loop aan de linkerkant het Stationsplein op (met de rug naar het stationsgebouw)
  • Houd links aan en loop de Dr. Schaepmanstraat in
  • Aan het einde links af, de Prinses Beatrixlaan op (Shell tankstation links op de hoek)
  • Rechtsaf over grote brug (niet gouden loopbrug)
  • Rechtdoor de winkelstraat in (Hoogeindsestraat)
  • Vierde straat rechts (Kerkstraat)
  • Alsmaar rechtdoor tot je op een plein komt en links van u het theater ziet

   

  Treintaxi/Regiotaxi
   

  De regiotaxi rijdt met een verkorte voorrijdtijd van 20 minuten vanaf NS-station Tiel tussen 6 uur 's morgens en 1 uur 's nachts. Opstapplaats is bij de speciale meldzuil op het voorplein van het treinstation. Reizigers betalen voor het aantal zones en de opstapzone. Deze extra service geldt niet voor reizigers die de rit op een andere manier bestellen, bijvoorbeeld vooraf telefonisch.