Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
WAUW! - Bonte Hond - 30-04-2025 - Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 30-04-2025

  Aanvang

  14:00 uur

  Zaal

  ZINDER Zaal

  Genre

  Jeugd, STIP

  Kaarten

  Pay What You Can: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Bonte Hond WAUW! (2,5+)

  Bonte Hond

  WAUW! (2,5+)

  Peuter- en kleutertheater met de wauw-factor

  WAUW! is een fantasierijke en muzikale reis van 35 minuten, die de wereld laat zien door de ogen van peuters en kleuters. Zij vinden immers alles wauw, zoals hun eigen spiegelbeeld in de etalage van een winkelraam. En waar volwassenen een omgevallen plantenpot als obstakel en vies klusje ervaren, zijn jonge kinderen meer geïnteresseerd in de regenwormen die tevoorschijn komen. 

  Deze voorstelling bewijst dat dingen die normaal lijken vaak veel interessanter, spannender en mooier zijn dan we in eerste instantie denken.
  De WAUW-factor is er vrijwel altijd, zolang we onze ogen maar gebruiken. Wat dat betreft kunnen we als volwassenen nog wel iets van kinderen leren… Kom dus met het hele gezin genieten van deze kleurrijke trip, die afgesloten wordt met een leuke workshop. 

  Deze voorstelling vindt plaats in de Zinder Zaal in Cultuurgebouw Zinder (Rechtbankstraat 1, Tiel) 


  Deze voorstelling is onderdeel van het STIP-programma. Zes podia in Rivierenland slaan de handen ineen en presenteren een zeer gevarieerd programma aan STIP-voorstellingen. Maak je vooral geen zorgen over de prijs, want jij bepaalt, wat jij betaalt “pay what you can”. STIP past namelijk bij elke portemonnee. Er zit altijd wat voor jou tussen op één van de zes podia waar je STIP-voorstellingen kunt zien.